maanantai 18. elokuuta 2014

Tähtisumua

Minulla ja miehelläni on tänään vuosipäivä, joten sen kunniaksihan oli taas kortin vuoro. Tämä kortti jatkaa samaa sarjaa tämän kortin kanssa eli se on tulkinta puolisoni kuunteleman bändin levyn kannesta. Tällä kertaa tein tulkinnan tästä:

En osaa ihan noin hienoja taustoja vielä tehdä. Tein taustan siis jo 2-3 kuukautta sitte, kun vasta ihan alottelin näillä mömmöillä sotkemista ja jälkeenpäin ajateltuna ois ehkä pitäny tehdä se nyt uusiksi kun taidot on vähä parantuneet, mutta puoliso oli tyytyväinen eli ehkä munki pitäis olla.
Kiekurat ja tausta tosiaan pyöri nurkissa jonki aikaa, koska en saanu aikaseksi tehdä sitä valmiiksi ja kun nyt tänään sen vihdoin päätin koota, kiekurat piti tehdä uudestaan, koska ne hukkui johonki muutossa. Sehä oliki aikamoisen työn ja tuskan takana, kun ei omista stanssauskonetta. Piirsin ne siis sapluunan läpi ja sen jälkeen saksilla irti vaan. Leikkasin muutamat erilaiset kiekuraparit, että vois kokeilla mikä ois paras ja sen jälkeen oliki sormet kipeet, mutta sainpaha niitä myös muutamat varastoon toisia projekteja varten. Ensin oli tarkotus laittaa ne jotenki vaan symmetrisesti, mutta kun niitä hetken pyörittelin, niistä tulikin sydän eli se päätyi myös korttiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommenteista. Ne piristävät päivääni! :)