torstai 21. elokuuta 2014

Enjoy the little things

P*skarteluhaaste täytti viisi vuotta ja sen kunniaksi haasteita onkin sitten ihan kunnolla tarjolla. Päätin aloittaa ensimmäisestä eli Dekoretten haasteesta, jossa pyydetään turkoosia ja vähintään kolmea erilaista koristetta. Turkoosi taitaa olla aika selvä. Koristeita on juurikin ne kolme: kukat, nyöriä ja pienet mosaiikkipalat.
Tämä työ oli itseasiassa alkuun "terapiasivu" eli kirjotin valkoiselle pohjalle kaikki sillä hetkellä ahistavat asiat. Kun kaikki oli ylhäällä - tai no tila loppu kesken - aloin sotkemaan. Peitin koko sivun mustalla, kullalla ja hopealla. Jonkin aikaa sotkettuani olo helpotti ja sain pohjasta kivan sivuidean, jota varten maalasin pohjan mustaksi ja aloitin alusta. Kun sivu oli valmis, ahdistuksesta ei ollut tietoakaan.

Sivu kertoo kaikista pikku asioista, jotka saa mut iloseksi. Yleensä mulla on tapana bongata sydämiä kaikkialta ja tällä kertaa suihkuhuoneen lattialla oli hymiö. Jostain syystä innostun tällasista jutuista aina tosi paljon ja se on aina kuvaamisen arvoinen hetki.

Tässä pari lähikuvaa vielä:


2 kommenttia:

Kiitos paljon kommenteista. Ne piristävät päivääni! :)