tiistai 6. toukokuuta 2014

Time fliesTällä kertaa p*skarteluhaasteessa aiheena bingoruudukko.
Ajattelin tehdä rivin kuusikulmio-musta-siksak. Halusin tehdä hopeaan kehykseen siksak-ommelta, mutta homma tyssäsi siihen, ettei vanhempien ompelukone toiminutkaan. Yritin vielä piirtää itse siksakkia, mutta koska se ei näyttänyt hyvältä, luovuin ajatuksesta huomatessani myös toisen rivin toteutuvan.

Valitsin siis lopulta itselleni rivin Ei leimausta-kohokuviointi-musta:
 Kuvan ympärillä oleva röyhelö on sideharsoa. Taittelin sen haitariksi, otin toisesta päädystä kiinni ja levitin toisen pään niin, että muodostui viuhkamainen puoliympyrä. Levitin liimaa kuvan taakse reunoille ja kiinnitin sideharson siihen. Keskelle jäävän osan leikkasin pois ja toistin saman alaosaan, jotta sain täyden ympyrän.

Tekstin leimasin irtokirjaimilla ja ne meni vähän vinoon, mutta sitä voi pitää vaikka tarkoituksellisena. En vielä oikein hallitse kirjainten leimaamista suoraan riviin ilman epätasaisia välejä, mutta ehkä harjoitus tekee mestarin. Oho... Tajusin nyt, että tässähän on nyt sitten leimausta nuo kirjaimet... No osallistun kutenkin, kun en nyt ehdi tekemään uuttakaan korttia. Hylätkää, jos ei kelpaa. Ei nyt menny ihan putkeen tämä haaste :D

4 kommenttia:

Kiitos paljon kommenteista. Ne piristävät päivääni! :)