perjantai 16. toukokuuta 2014

Lehmät rannalla

Minulta tilattiin tässä yksi päivä merihenkinen kortti, jossa on lehmiä. Jännä yhdistelmä ja alkuun tuntui aika vaikealta. Toisaalta olin innoissani, sillä pidän merestä todella paljon, mutta en ole jostain syystä tehnyt korttia aiheesta aikaisemmin. Tässä oli siis oikein hyvä mahdollisuus korjata tilanne. Sitten piti vain keksiä keino yhdistellä lehmät mereen. Lopulta pistin lehmät viettämään rantapäivää:
Meren maalasin akryylimaaleilla aaltoja jäljitellen. Lehmät on leimattu paperille ja leikattu ääriviivoja myöten. Veneessä olevan lehmän sain kyytiin tekemällä viillon paperiin ja pujottamalla lehmän raosta. Alhaalla olevaan nauhajuttu on leimattu, reunat väritetty vesiväreillä ja keskiosan kohotin 3D-tarroilla. Jätin sen kuitenkin tyhjäksi, jotta tilaaja saa itse päättää tekstin.

Tällä kortilla osallistun Jehkotaren arvontaan, jossa pyydetään kesäistä työtä.

Pakko purkaa tähän loppuun vähän ja samalla kysellä vinkkejä. Mulla on ihan hirvee hinku alkaa skräppäämään varsinkin kohopastoja, suihkeita ja muita mömmöjä käyttäen. Pää pursuaa ideoita, mutta valitettavasti mulla ei oo välineitä eikä sais mitään ostaa ennen muuttoa. Saa nähdä jaksanko oottaa vielä pari kuukautta, mutta odotellessa olen etsinyt aiheeseen liittyviä blogeja ja muutama onkin jo löytynyt. Mielellään otan kuitenki lisää blogivinkkejä vastaan eli jos jollakin on tiedossa hyvä blogi, joka painottuu skräppäämiseen, askartelumömmöihin tai molempiin, saa laittaa kommenttiboksiin. Kiitän jo etukäteen mahdollisista vinkeistä :)

1 kommentti:

  1. Onnea voitosta Jehkottaren blogissa, luettuani huomasin että olet suunnitellut tarvikkeiden ostoa, joten voitto tuli oikeaan osoitteeseen.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommenteista. Ne piristävät päivääni! :)