tiistai 20. toukokuuta 2014

Pelikortit

On taas P*skiksen aika ja tällä kertaa aiheena on resepti: 2 pitsiä, 1 nauha ja ruusuja. Meinas jäädä osallistuminen väliin, kun ei oikein tullu ideoita kortin suhteen. Tänään kuitenkin istahdin askartelemaan, vaikkei ollut hajuakaan mitä alan tekemään. Otin pitsit, ruusut ja nauhat esiin ja kun vielä löysin pelikortit, idea syntyikin suhteellisen nopeasti.
Ylhäällä on kaksi pitsinauhaa pällekkäin, korttien päällä menee nauha ja ruusut on mustan paperin kulmissa.

HUOM! Haluaisin saada teiltä blogivinkkejä. Edellisessä postauksessa jo kyselinkin tätä, mutta kysyn nyt uudestaan, jos vaikka tavottaisin haasteen kautta uusia vastaajia. Eli siis haluaisin kokeilla skräppäystä, ja tekstuuripastoja, maaleja, suihkeita ja muita "mömmöjä"(termit hukassa vielä :D). Nyt en kuitenkaan voi vielä tavaroita itselleni hankkia muuton takia, joten pahinta innostusta lievitän... tai pahennan mm. etsimällä skräppäysblogeja. Olen jo jonkin verran niitä löytänyt itse, mutta olisi kiva, jos voisitte linkittää minulle lisää hyviä blogeja(omia ja/tai suosikkejanne). Jos leiskoissa käytetään askartelumömmöjä, haluan ehdottomasti kuulla blogista, mutta muunlaisiakin blogeja saa mielellään laittaa. Kiitos jo etukäteen mahdollisista vinkeistä :)

1 kommentti:

  1. Hei, tosi upea kortti! Blogilistan kautta löytyy paljon erilaisia askartelublogeja. Hae esimerkiksi hakusanalla skräppäys, niin löydät monen monta ihanaa kotimaista blogia. Ulkomaalaisia blogeja kannattaa etsiä esimerkiksi sinulle mieleisien kotimaisten blogien suosikkiblogilistalta tai esim. Googlesta löytyy myös! Itse teen kortteja, tervetuloa vierailulle :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommenteista. Ne piristävät päivääni! :)