perjantai 18. huhtikuuta 2014

Tuulen viemää

It's all about the Vintage -haasteen aiheena on Shabby chic. En ole aikasemmin koskaan kuullutkaan kyseistä termiä, mutta kun vähän googletin niin kuvahaun tulosten perusteella tyylissä on paljon valkoista, vaaleanpunaista ja röyhelöä, joten tein kortin näiden tietojen pohjalta. Toivottavasti tulkitsin oikein :)
 Valkoinen paperi on valmiiksi kohokuvioitu. Sen päälle laitoin sideharsoa ja revityn vaaleanpunaisen aaltopahvin palan. Kuva on väritetty puuväreillä ja akvarelliväreillä.

Kukat tein sideharsosta soveltaen edellisessä postauksessa esittelemääni kukkaohjetta. Tällä kertaa vain käytin neljää neliötä ja keskelle laitoin puolihelmen. Tässä vielä lähikuvaa kukista:

3 kommenttia:

 1. Miten kaunis kortti! Ihana leima ja niin herttaiset värit ja koristeet! Sideharso on tosi kiva seikka myös kortissa! Kiitos kun osallistuit It's All About The Vintage & beauty haasteeseen! Onnea arvontaan! Iloistä pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniin ja ihanan värisen kortin olet tehnyt! Kiva, kun osallistuit It's all about the Vintage and Beauty haasteeseen! :)

  VastaaPoista
 3. It's a beautiful creation.
  Thanks for sharing with us it's all about the vintage.

  Gr. Meggi

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommenteista. Ne piristävät päivääni! :)