torstai 3. huhtikuuta 2014

Tanssit

It's all about the Vintage haastaa tekemään musiikki aiheisen kortin.
Aihe alkoi heti kiinnostamaan kun haaste ilmestyi, mutta meinasi kortin teko tyssätä alkuunsa, kun ei meinannut löytyä yhtään musiikkiaiheista kuvaa. Onneksi löysin kuvavarastoista yhden sopivan kuvan, kun tarpeeksi pengoin.

Tätä(kin) korttia oli todella kiva tehdä ja mielestäni se on tähän mennessä onnistunein vintage-kortti. Vielä pitää kyllä harjoitella runsaampaa koristelua. Tykkään todella paljon muiden tekemistä runsaista korteista, mutta jostain syystä oma pää jarruttelee, kun yritän laittaa paljon elementtejä päällekkäin tai lähekkäin. Yritin kovasti laittaa enemmän tavaraa korttiin, mutta en saanut niitä näyttämään hyvältä. Lopulta vähensin suosiolla pari elementtiä. Pitää ilmeisesti vaan poistua tässäkin asiassa mukavuusalueen ulkopuolelle ja kokeilla rohkeasti.

3 kommenttia:

 1. it´s a good idea!
  thanks for sharing this wonderful creration with all about the vintage and good luck.

  lg meggi

  VastaaPoista
 2. Onpa hauska idea tuo kuva :)
  Kiva kortti muutenkin.
  Kiitos osallistumisestasi haasteeseemme ja onnea arvontaan!
  Halauksin Merkku

  VastaaPoista
 3. Korttisi on oikein hyväntuulinen! En itsekään osaa tehdä kovin runsaita kortteja, mutta eikö olekin mukava, että meitäkin on moneen junaan! Aina välillä on kiva haastaa itsensä. Kiitos osallistumisestasi haasteeseemme!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommenteista. Ne piristävät päivääni! :)