perjantai 21. maaliskuuta 2014

LangallaTaas on P*skarteluhaasteen aika ja tällä kertaa aiheena on inspiroitua kuvasta:
 No minähän inspiroiduin. Tuli heti mieleen mun Gorjus-tyttönen. Käytin kyllä näitä viime kortissaki, mutta ei kait se haittaa kun ne on niin sulosia.
 Pari päivää sitten sain käsiini kuplamuovia ja hetken poksuteltuani, sain mahtavan idean käyttää sitä askartelussa. Harmitti tietenki ku piti lopettaa poksuttelu, koska sitä ei ollu kovin paljo, mutta oli sotkeminenki kivaa. Kastoin kuplamuovia maaliin ja painoin kartonkia vasten saadakseni pallokuvioita. Tästä taustasta piti tulla vähän siistimpi, mutta innostuin sen verran sotkemaan, että lopputulos oli vähän sekasortoisempi, mutta ei se mitään. Pääasia on että oli hauskaa.

Tuo naru oli alunperin sellanen paitojen "hengarinauha"(en tiiä ymmärtääkö kukaan, mutta en osaa paremminkaan selittää). Kiersin sen naruksi ja käsittelin liimalla niin, että se myös pysyy rullalla. Ei vaan meinannu kärsivällisyys riittää narun kireällä pitämiseen siihen asti, että liima on varmasti kuivunu. Jouduin uusimaan operaation monta kertaa, koska kokeilin liiman pysyvyyttä päästämällä irti, jolloin kierre aukes. Lopulta lähdin juttelemaan hetkeksi miehelle naruväkerrys käsissä, jolloin maltoin pitää sen suorana tarpeeksi pitkään.

Pilvet on leikattu vanulapuista. Langalla istuvat linnut on leimattu erilliselle paperille, leikattu ääriviivoja pitkin ja väritetty musteella kokonaan mustaksi, koska kuvio ei oikein sopinu tähän korttiin.

Tämä kortti oli ehkä tähän mennessä työläin vaiheittensa puolesta. Yleensä sommitteluun ja suunnitteluun menee ylivoimaisesti suurin osa ajasta, mutta tässä kortissa tein melkein koko ajan jotain osasta. Suurin osa ei kyllä päässy ees korttiin asti eli en tiedä voiko niitä laskea, mutta silti. Paljon sain ainaki ideoita ja uusiin kortteihin.

3 kommenttia:

  1. Kaunis kortti ja onnistunut tausta, niihin taustojen tekoon menee yllättävästi aikaa ja saa vaikka mitä aikaann kun vaan kokeilee :)

    VastaaPoista
  2. Upea kortti! Kannatti nähdä vaivaa ja käyttää aikaa :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommenteista. Ne piristävät päivääni! :)