sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kissakaverukset

Taas ois P*skarteluhaasteen aika. Tällä kertaa aiheena värit: pinkki, kraft ja kulta. Pidin tuota väriyhdistelmää aluksi vaikeana lähinnä kullan takia, mutta kun vihdoin ehdin istahtaa askartelupöydän ääreen, ajatukset alko rullaamaan ja aika nopeesti synty karkea suunnitelma siitä mitä lähen tekemään. Tässä ois lopputulos:
 Opin tässä haasteessa ainaki uuden värin. En tienny aikasemmin, että perus aaltopahvin väriä sanotaan kraftiksi. Mulle se on aina ollu vaan ruskea, mutta nytpä tiedän tämänki. Tuo tekstipaperi on tosiaan kraftin värinen, vaikka tässä kuvassa se näyttää vähä liian vaalealta.

Myös kullan käyttö kortissa tuli opittua. Oon aikasemmin vähä vierastanu sitä korteissa ja aluksi ajattelinki laittaa sitä vaan sen verran, että voi sanoa käyttäneensä sitä. No lopputuloksessa kultaa onki vähä enemmän. Kuvan rummussa on kultakimalletta, kulmissa on nuo kullan väriset "timantit" ja lisäksi löysin yllättäen kätköistä tuollasta verkkoa, jossa on kultasäikeitä eli sekin pääsi mukaan korttiin.

4 kommenttia:

Kiitos paljon kommenteista. Ne piristävät päivääni! :)