tiistai 18. maaliskuuta 2014

7-vuotiaalle

Minulta tilattiin syntymäpäiväkortti kohta seitsemän vuotta täyttävälle siskon tytölleni. Hän on oppinut jo lukemaan ja lähtee syksyllä kouluun. Lisäksi lempiväri on violetti. Tältä pohjalta aloin korttia tekemään ja tässä lopputulos:
Tämä oli suhteellisen yksinkertainen tehdä, koska korttiin ei paljon muuta kuvan lisäksi mahtunut. Eniten päänvaivaa tuotti se, että 3D-kuva oli liian iso korttiin. Leikkasin kirjapinosta pari kirjaa pois ja yritin leikata mhdollisimman tarkasti sitten muutkin reunat kokonaan pois. Kuva on siis valmiiksi stansattu, jossa on jonkin verran reunaa jäljellä alimmassa kuvassa eli kun leikkasin jotain pois, piti muutkin reunat poistaa. Hyvin vaivalloinen homma, mutta onnistuin mielestäni ihan hyvin. Tästä kuvasta näkee nyt pari valkoista reunaa, jotka pitää värittää piiloon, mutta se ei ole iso ongelma.

Pitkään mietin sydämien määrää. Ensin olin laittamassa niitä ihan sattumanvaraisen määrän, mutta sitten määrä meni hyvin lähelle seitsemää ja tuntui, että niitä pitää olla seitsemän. No sitten huomasin tyttösen hiuksissa olevan sydämen ja pitkään pohdin laskenko sen mukaan vai en. Lopulta totesin, että pakko se on mukaan laskea vaikkei se nyt niin ilmiselvä olekaan. Sitä paitsi se seitsemäs puusydän ei oikein tuntunut mahtuvan mihinkään järkevästi. Eli nyt kortissa on myös ikävuosia vastaava määrä sydämiä.

Osallistun kortilla Korttisirkuksen haasteeseen, jossa aiheena on kortti 1-10 -vuotiaalle lapselle.

Tuli muuten mieleen, että oma kortti samaiselle tytölle on myös päivittämättä tänne. Tein siis kortin jo aikoja sitten ja se esitellään tässä postauksessa, mutta koska minua häiritsi tyhjä kohta liikaa, lisäsin siihen tuon balleriina-hiiren. En viitsinyt tehdä tälle omaa postausta, koska tämä on periaatteessa vanha kortti, mutta tähän postaukseen päivitys sopii ihan hyvin.

2 kommenttia:

  1. Korttisirkus kiittää haasteeseen osallistumisesta:)

    VastaaPoista
  2. Ihanan kortin olet tehnyt! Eipä tuo 7-vuotiaan kortti muuta kaipaa.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommenteista. Ne piristävät päivääni! :)