tiistai 1. heinäkuuta 2014

I am

Ollu taas vähä taukoa blogin puolella muuton takia. Vielä kuukauden päästä muutetaan uudestaan ja tällä kertaa uudelle paikkakunnalle, mutta on tässä nyt vähä aikaa taas rauhottua ja värkkäillä jotain.

Tässä ois mun ensimmäinen mixed media -taulu:
Maalasin pohjan akryylimaaleilla. Sen jälkeen kastoin kuplamuovin gessoon ja painelin pohjaan kuviot ja sitten vielä lisää kuvioita painelemalla gessottua narua pohjaa vasten. Tekstin kirjoitin itse ja suihkutin päälle mistiä. Ympärille lisäsin paljon kohopastaa, johon olin sekoittanut sinistä ja keltaista akryylimaalia ja tein palettiveitsellä vähän tekstuuria. Sitten pari läikkää lisää muuallekin taustaan. Ensin ajatelin työn olevan valmis, mutta kun sitä pari päivää katselin, tuntui että jotain puuttui ja tekstuurikaan ei tuntunut erottuvan tarpeeksi.

Käsittelin tekstuuripintaa ruskealla musteella niin, että tekstuuri erottuisi paremmin ja se ei näyttäisi liian tasaväriseltä. Sitten sattui vahinko. Päätin lisätä vähän mustaa mistiä, mutta sitä tulikin liikaa väärään kohtaan. Ois ehkä pitänyt harjoitella johonki muualle ensin, koska en vielä oo noihin misteihin tutustunu kunnolla. Yritin pelastaa tilanteen lisäämällä lisää läikkiä, mutta myös kolmas läikkä meni ihan väärään kohtaan. Päätin siis lisätä tuon helmipolun kolmannen läikän päälle ja pelastin työtä nyt ainaki vähän.

Jälkeenpäin ajateltuna oisin tehnyt monen asian toisin, mutta eihän sitä heti voi kaikkea osata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommenteista. Ne piristävät päivääni! :)