sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Huipulla

Tiukoille meni, mutta ehdinpäs osallistua vielä P*skishaasteeseen ennen reissuun lähtöä. Aiheena on tällä kertaa vähän isompi bingoruudukko, josta valitsin rivin: vihreä, tähti, enemmän kuin 6 koristetta ja jokeri. Jokerina vois olla vaikka gesso. Muut elementit taitaakin löytyä helposti, mutta koristeina on vihreitä tarratimantteja kymmenen(jos nyt kuvasta oikein laskin) ja lisäksi vielä klemmari kuvan päällä ja tekstin vieressä oleva haaraniitti. Eli pitäisi olla tarpeeksi koristeita.
Ensin levitin gesson taustaan kuvan ja tekstin alueelle. Sen jälkeen sekotin kohopastaan vihreää maalia ja levitin sitä tähtisabluunan läpi. Sitten vielä roiskeita ohennetulla gessolla ja tausta oli valmis. Kirjaimet on vaneria. Joka toisen maalasin gessolla ja loppuihin suihkutin vihreää mistiä.

Tässä vielä lähikuva:
Pitää näköjään opetella vielä rajaamaan kuva neliöksi, ettei näkyis liikaa tuota ylimäärästä neliönmallisissa töissä ja ettei kuva mee yli tekstialueen. Yritän opetella sen kunhan tuun reissusta noin viikon kuluttua, mutta vinkkejä otetaan mielellään vastaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommenteista. Ne piristävät päivääni! :)