tiistai 21. tammikuuta 2014

P*skarteluhaaste #216

Tällä viikolla P*skiksessa oli aiheena värittämätön leimakuva. Tää oliki mulle hyvä haaste, koska oon just ostanu ison kasan leimasimia alennusmyynneistä, mutta en vielä oo oppinu niitä värittämään(väritki on ostamatta vielä).
Tämän teko vaati paljon aikaa ja tuskailua. Ensin piti opetella paperin vanhentaminen. Ekat kokeilut oli aika järkyttäviä, mutta sitten löysin sattumalta kirjastosta kirjan (Maijun korttitekniikat), jossa neuvottiin myös vanhentamistekniikka. Ohjeen avulla onnistuin heti ja nyt olen oikein tyytyväinen itse leimakuvaan. Sitte jostain syystä tökki myös sommittelu. Mietin ja värkkäsin tätä sopivaksi pari päivää ja lopputulos on... no ihan hyvä mielestäni, mutta ei sellanen mihin pyrin. Katselen kateellisena muiden bloggaajien kortteja ja en ymmärrä miten ne saadaan näyttämään runsailta ilman että kortit näyttävät täyteen ahdetuilta. Mutta enköhä mäki vielä opi kunha harjottelen tarpeeksi.

3 kommenttia:

  1. Herkkä tunnelma tässä kortissasi. Tuo kirja on hyvä, itsekin olen viime aikoina lueskellut sitä. :) Ne ohjeet ovat kyllä tarpeellisia.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommenteista. Ne piristävät päivääni! :)