maanantai 17. helmikuuta 2014

Talvinen tyttö

Mulla on nyt ihan kunnon kortti-innostus päällä ja askartelin melkein koko viikonlopun että saan kaikki hienot ideat toteutettua. Siitä ei tietenkään tullu mitään, koska sitte sain uusia ideoita ja lopputulos oli yleensä jotain ihan muuta kuin oli tarkotus. Mutta eihä se haittaa. Tärkeintä on että on mukavaa ja pääsee rentoutumaan tehden asiaa josta tykkää.
Pääsin tässä kortissa harjottelemaan taas leimakuvan värittämistä ja täytyy kyllä sanoa että värittäminen on todella hauskaa ja pitäis harrastaa sitä ehkä enemmänki. En vaan oikein vielä malta pysyä yhdessä tyylissä, koska korttitekniikoita on ihan liikaa vielä kokeilematta. Ja ehkä ihan hyvä näin, pysyypähän työt monipuolisina ja kyllästymisen mahdollisuus tiettyyn tyyliin pienenee.

Leimakuvan takana oleva sinivalkoinen paperi on jämälaatikosta. Samoin myös lila kartonki alhaalla ja ylhäällä olevissa sydämissä

Osallistun tällä kortilla Mervin karkkihaasteeseen (aiheena ystävyys/vapaa) ja Villakeijun korttihaasteeseen (aiheena"Silpuista ja suikaleista, käyttämättä jääneistä tilpehööreistä").

1 kommentti:

  1. Kaunis väripaletti ollut käytössä, upea kortti.
    Kiitos kun osallistut Karkkihaasteeseeni, onnea arvontaan;-))m

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommenteista. Ne piristävät päivääni! :)